Slagerij Klaas Hiemstra

Slagerij Klaas Hiemstra

Slagerij Klaas Hiemstra

Afbeelding

Over ons

Je vindt Slagerij Klaas Hiemstra aan de Hoofdstraat in Koudum.
De voorgevel van de slagerij heeft de uitstraling van weleer, maar van binnen is het een moderne slagerij met producten van nu.

Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vandel en wij helpen je graag bij het maken van je vleeskeuze voor je maaltijd, buffet of barbecue.

Wij slachten zelf onze runderen en varkens en kunnen hiermee je van een constante topkwaliteit vlees voorzien. Van de lekkerste runderlappen tot verrassende specialiteiten.
In onze worstmakerij worden bijna al onze vleeswaren en worstsoorten geproduceerd. Ambachtelijk en met liefde bereid.

Openingstijden

Maandag

Gesloten

Dinsdag t/m vrijdag

08.00 t/m 18.00 uur

Zaterdag

08.00 t/m 16.00 uur

Zondag

GeslotenHistorie

In 1956 hebben de ouders van Meindert de Boer, Harmen en Schoutje de Boer-Boschma, de slagerij aan de hoofdstraat van Hette Boonstra overgenomen, Harmen heeft daarvoor al in Oudega gewerkt als slager. In 2003 is besloten om de toen bestaande winkel tot de grond toe te afbreken en alles weer op te bouwen in een moderne jasje. De uiteindelijke winkel is hieronder op de foto's te bekijken.

De voorgevel van de slagerij is terug gebracht in de oorspronkelijke staat, hierop zie je de plaat met daarop "vleeschhouwerij". Die kun je ook terug vinden op de foto van de voorgevel uit 1980.

Hieronder zie je een paar foto's uit die tijd.


De winkel van Hette Boonstra


De voorgevel van Hette Boonstra's winkel


Harmen en Schoutje in de nieuwe winkel


Hier is voor het eerst geslacht in de in 1980 gebouwde slachterij achter de slagerij.Voorgevel uit 1980De opening van de verbouwde winkel op 26 juni 2003


De opening van de verbouwde winkel op 26 juni 2003